RSS

Vezetni emberi dolog

25 feb

vezetni

Vajon miért alakult ki az evolúció során az emberben a beszéd ilyen magas szinten, hogy értékesíteni és vezetni is képesek vagyunk vele? Az ok 3 betű, de csak az alábbi rendezvényen fogom elárulni (meg utána a blogon). ;o)

Tavaly ősszel nagy sikerrel debütáltunk a HVG Szemináriumon Eladni emberi dolog címmel. Jelentkezőket kellett visszamondani, és így is 90 résztvevő jött el a telt házas interaktív programra. Idén tavasszal új szemináriumra kértek fel engem és a GROW-t. A folytatás címe Vezetni emberi dolog lett – utalva az előző eseményre, Daniel Pink könyvére, és az egyik legfontosabb vezetői üzenetünkre: légy EMBERI.

Erre az izgalmas eseményre hívok minden sales kertészt, hiszen az értékesítési vezetők az egyik célcsoportja a blogomnak. A kulisszatitkokról csak annyit, hogy szó lesz a gyorsan és lassan gondolkodó vezetőről, a vezető pók szerepéről (aki szövi és mozgatja a kapcsolati hálóját például egy projektben). Izgatottan készülünk egy a komoly témákat lazító magánéleti témával is: A vezető otthon is vezető? “Hülyéskedsz? Játsszunk a munkahelyen?” – fogják nekem szegezni a játék céges alkalmazásáról (Gamification) szóló részben. A napot azzal zárjuk, hogy tud a vezető hittel és szenvedéllyel kommunikálni a kollégái felé, hogy azok kövessék tűzön-vízen át.

Nem konferencia lesz ez, hanem inkább egy mega tréning. Lesznek videók, inspiráló prezik, egyéni és páros feladatok, elvihető segédanyagok, és sok gyakorlás. Sőt, a napot improvizációs színészekkel indítjuk.

Ráadásul a rendezvényre 2 hét alatt elfogytak a helyek. Ezért újrázást hirdettünk meg másnapra, mint egy jófajta EDDA koncerten. Pataki Attilára ne számítsatok, de az egyik kedvenc lírai zenészem szelleme ott lesz velünk (videoklip link):

“Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapui előtt, adj erőt, hogy be tudjak lépni, van hitem a magas falak előtt.”

 
Hozzászólás

Szerző: be 2014.02.25. hüvelyk Sales vezetés

 

Címkék: , , ,

TE MIT GONDOLSZ ERRŐL?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: